Der Tiroler Express 2015

Het is weer Oktober/November. Dat betekend .. ‘Oktoberfest!’ Dit jaar organiseert het jongerencentrum in Uithuizen ook een feest binnen dit thema. ‘Der Tiroler Express’ De ultieme kans om je helemaal te verdiepen in de Duitse sfeer en te proosten met grote kannen bier. Wie wil dat nou niet?!

Voor dit evenement hebben ze mij gevraagd of ik een poster en een entreekaart wil maken. Het was natuurlijk de bedoeling dat deze twee elementen helemaal een Duitse sfeer kregen. Daarnaast mocht het er ‘Goed Fout uitzien’. Dus o.a. overdreven vaak het leesteken umlaut terug laten komen.

Ik heb de tekst laten lijken op Bier, maar je zou het ook kunnen vergelijken met Pretzels. Een typisch Duits koekje. Verder heb ik  andere Duitse elementen gebruikt. Op de poster staat alle informatie die je nodig hebt om te weten wanneer het feest is, waar, hoe laat, wat het kost, wat je niet moet vergeten mee te nemen, de dresscode en natuurlijk welke DJ er komt draaien. Tot slot om het helemaal af te maken, heb ik een paar Duitse uitspraken geplaatst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s